Payter

Payter is een expert op het gebied van contactloze NFC en cashless technologieën. Payter wordt structureel ingezet door bedrijven over de hele wereld om innovatieve technologieën samen te brengen om duurzame, veilige en efficiënte oplossingen te creëren.

CCV

De toonaangevende dienstverlener van elektronische transacties in Europa. Met CCV ben je klaar voor de toekomst. De betaalautomaten zijn gecertificeerd en ondersteunen contactloos betalen.

Twelve

Het kassasysteem, speciaal voor jouw locatie. De betaaloplossing van Twelve zijn gebruiksvriendelijk en is speciaal ontwikkeld voor sportverenigingen. De kassa’s van Twelve zijn te koppelen met onze koffieautomaat.

Van Duijnen

Van Duijnen is een koffieleverancier. Zij bieden een gebruiksvriendelijke automaat aan met verse bonenkoffie. Sinds kort werken zij ook met Twelve samen om een goede koffiekoppeling te creëren voor  sportverenigingen.

WB Services

WB Services bedenkt, ontwikkelt en beheert professionele webapplicaties en websites waarmee we onze klanten in hun kritische bedrijfsprocessen ondersteunen. Vooral op gebied van facility management hebben wij een groot aantal succesvolle projecten gerealiseerd.