Onze historie

Sportkantine Koffie is opgericht met het idee om bestuurders en vrijwilligers te ontzorgen en daarnaast het rendement in sportkantines te verhogen. Sportkantine Koffie is een onderdeel van Twelve: dé specialist op het gebied van betaaloplossingen in sportkantines. Sportkantine Koffie is een samenwerking aangegaan met Van Duijnen koffieleverancier. Door naast betaaloplossingen ook verse bonenkoffie aan te bieden, zorgen wij samen voor een nog betere kantinebeleving op jouw sportvereniging.

Ervaring

Wij hebben inmiddels 11 jaar ervaring in betaaloplossingen bij ruim 2.500 sportverenigingen. In 2009 wonnen wij hiermee de KPMG innovatieprijs. Onze oplossingen zijn gebruiksvriendelijk, wij ontzorgen organisaties, stellen ons flexibel op en zijn 24/7 servicegericht!

Per Wagemakers

Per Wagemakers

Sales Manager

Als sporter en als secretaris verbonden aan SV Odijk heb ik mijn plek gevonden bij Sportkantine koffie. Vanuit mijn vereniging weet ik hoe gemakkelijk en winstgevend de koffie automaat werkt. Ik kom graag eens bij je langs op de vereniging om dit aan je te tonen

Pieter Paul van Heeswijk

Pieter Paul van Heeswijk

CFO

Vanaf het eerste moment geniet ik van de interactie met onze klanten en de markt waarin wij werken. Als oprichter en directeur heb ik alles bij Sportkantine Koffie gezien en gedaan, maar nu houd ik mij vooral bezig met financiën.

Pieter de Jong

Pieter de Jong

CEO

Als eindverantwoordelijke houd ik me dagelijks bezig met alle facetten van ons groeiende bedrijf, dit zorgt voor diversiteit en veel uitdagingen. Met ons groeiende team zijn wij op zoek naar de perfecte klantenervaring. Innovatie en ontzorgen zijn daarbij key

Jasmine Nicolai

Jasmine Nicolai

Account Manager

Binnen Twelve ben ik onderdeel van het salesteam. Ik help je graag bij het vinden van een passende oplossing. Neem gerust contact met mij op, dan drinken we een kop koffie.

Lisa Arnoldus

Lisa Arnoldus

HR Manager

Als HR Manager ben ik verantwoordelijk voor het gehele HR beleid binnen onze organisatie. Wil jij ook een plekje in ons gezellige en ambitieuze team? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen!

Bas Brocken

Bas Brocken

Product Consultant

Als product consultant ben ik verantwoordelijk voor de implementatie van nieuwe software. Als schakel tussen productontwikkeling en de rest van de organisatie ben ik bezig met het proces van de lancering van nieuwe ontwikkelingen, van testen tot training.

Sander van Eeuwen

Sander van Eeuwen

Finance Manager

Als Finance Manager zorg ik voor een kloppende administratie en voorzie ik mijn collega’s van de juiste informatie zodat zij hun werk goed kunnen uitvoeren.

Tim Roskam

Tim Roskam

Medewerker Service

Als medewerker customer care ben ik het eerste aanspreekpunt voor klanten met problemen of vragen. Verder houd ik mij bezig met contracten en tickets van klanten. Het is een baan met veel variatie en een topsfeer!

Danique Almering

Danique Almering

Medewerker Communicatie

Als Medewerker Communicatie bij Sportkantine Koffie houd ik mij bezig met alle interne en externe communicatie-uitingen voor het bedrijf. Daarnaast verzorg ik de updates op alle social media kanalen.

Rob Vermeer

Rob Vermeer

Account Manager

Als Accountmanager zal ik samen met jou kijken naar het product dat het beste bij jou past. Neem gerust contact met mij op en dan help ik jouw vereniging met een mooie aanbieding!

Jelle Koch

Jelle Koch

Marketing Medewerker

Als Marketing Medewerker ben ik creatief bezig met het bedenken, opzetten en visualiseren van diverse campagnes om de externe communicatie naar potentiële en bestaande klanten te verbeteren.

Leidy Bolhuis

Leidy Bolhuis

Manager Customer Care en Communicatie

Als Service en Communicatie Manager zorg ik ervoor dat onze klanten goed en efficiënt geholpen worden. Constant speelt bij mij de vraag: hoe kunnen we klanten nóg beter van dienst zijn?

Robert Jan Burger

Robert Jan Burger

Directeur

Als directeur van de sport tak houd ik me bezig met alle ins en outs van ons groeiende bedrijf. Met veel plezier en trots ben ik dagelijks bezig om onze klanten een nog betere kantine ervaring te bezorgen

We komen graag bij je op de koffie!

Wij komen graag een keer langs voor een goede bak koffie. Samen bespreken wij de mogelijkheden voor jouw sportkantine.

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Sportkantine Koffie toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.